понедельник, 12 ноября 2012 г.

Теплова гармата Ballu. Де купити теплову гармату?


Теплова гармата Ballu. Де купити теплову гармату?


Теплова гармата одночасно виконує функції обігріву приміщення, сушки і вентиляції. Це наймогутніший тепловентилятор в міцному металевому корпусі. Завдяки своїй універсальності, такий прилад можна встановити практично в будь-якому приміщенні - в заміському будинку, на торговельному майданчику або будівельному об'єкті.

Принцип роботи теплової гармати досить простий: вентилятор жене повітря через нагрівальний елемент, розпорошуючи тепло по приміщенню. Висока продуктивність пристрою дозволяє рівномірно розподілити нагріте повітря по кімнаті.

Головна особливість і незаперечне достоїнство теплової гармати в тому, що вона дозволяє за короткий проміжок часу прогріти великі приміщення. Прилад витрачає мінімум енергії.

Види теплових гармат


Газова


Газові теплові гармати можуть функціонувати як за допомогою балонного, так і за допомогою природного газу. Під час роботи така гармата активно спалює кисень. Цей момент слід врахувати, якщо така гармата буде обігрівати приміщення, в якому постійно знаходяться люди. Пам'ятайте, що постійно бути там, де відсутня приплив свіжого повітря, небезпечно для здоров'я.

Електрична


Найбільш часто використовуваний вид теплових гармат. Електричні теплові гармати використовуються в офісах, магазинах, а також житлових приміщеннях. Такий варіант дуже зручний, так як не вимагає погодження встановлення гармати з контролюючими організаціями. Електричні гармати довговічні, не вимагають додаткового обладнання.

Дизельна


Дизельні діляться на гармати прямого і непрямого нагрівання. Найчастіше вони використовуються для обігріву споруджуваних будинків або в приміщеннях, де немає електрики. Якщо в приміщенні передбачається наявність людей, то краще вибирати гармату непрямого нагрівання. Обов'язково повинен бути димар для виведення продуктів згоряння. Однак, саме дизельні гармати володіють великою потужністю, навіть якщо модель має дуже маленькі розміри. Ніяких спеціальних дозвільних документів для використання даного виду приладів не потрібно, та й у використанні ці гармати набагато безпечніше, наприклад, газових. Як відомо, газове обладнання більш схильне до форс-мажорних обставин, результат яких найчастіше трагічний.



Теплова гармата Ballu BHP-5.000

Газові теплові гармати вимагають не тільки дотримання певних заходів безпеки, але і підготовку відповідної дозвільної документації. Тому для обігріву приміщень найбільш поширені електричні або дизельні теплові гармати. Застава дотримання нескладних правил безпеки гарантує не тільки довгу роботу приладу, але й збереження здоров'я людей.



Теплова гармата Ballu BHP-6.000C

Всі теплові гармати працюють без запаху і не дають кіптяви за рахунок повного згоряння палива. Єдиним недоліком вважається відсутність свіжого повітря при спалюванні палива, тому вкрай не рекомендується використовувати теплові гармати в непровітрюваних приміщеннях.

Комментариев нет:

Отправить комментарий