Вибираємо Яйцеварки: смачний дієтичний сніданок кожен день
Здавалося б, що може бути складного в варінні яєць? Взяв каструлю, налив води ... Багато російські жінки усміхнуться, почувши про яйцеварки, в той час як європейські домогосподарки цілком позитивно ставляться до цього приладу. Спробуйте хоча б один раз порівняти, і ви відчуєте різницю.
Яйцеварки дуже прості у використанні, з ними впорається будь. Конструкція всіх яйцеварок елементарна. Це пластиковий корпус у вигляді півсфери, прозора кришка, яйцедержатель, резервуар для води і панель управління. Вам потрібно лише наповнити водою резервуар, покласти яйця в яйцедержатель, накрити кришкою і, власне, включити потрібний режим на панелі.
Після закінчення варіння краще промити яйця і яйцедержатель в холодній воді.
Яйцеварка Ricci ZDQ-501
Технічні характеристики яйцеварок
Потужність
Споживана потужність яйцеварок - 280-400 Вт
Число осередків
Воно може бути зовсім маленьким. Для невеликої сім'ї цілком підійде яйцедержатель на 3-4 яйця. Якщо сім'я велика, то вам стане в нагоді яйцедержатель з 8 гніздами. Вибирати вам, головне, щоб кухня не була переповнена побутовою технікою.
Механічний регулятор
Тут теж все просто. Панель має лише два положення - «Включено» і «Вимкнено». Дорогі яйцеварки зазвичай оснащені електронним таймером високої точності.
Додаткова комплектація
Найчастіше яйцеварки комплектуються мірним стаканчиком або глечика з градуюванням.
Яйцеварка Sinbo SEB-5802
Варене яйце і кава - ось ідеальний сніданок, який легко приготувати, набратися сил і почати новий день. Якщо ви - любитель яєчні, то можете придбати яйцеварки з антипригарним піддоном для приготування омлету або яєчні на пару. Що, до речі, дуже корисно, а в європейських кафе парова яєчня є одним з найпопулярніших страв.
У яйцеварки яйця ніколи не потріскаються, а білок не витече. У конструкції кожного яйцедержателя є голка-пробійник. Адже навіть потріскане яйцем можна зварити без втрат, проткнув його з тупого кінця голкою. Така народна мудрість. Слідують їй і виробники яйцеварок. Справа в тому, що в такому випадку тиск всередині яєчної шкаралупи і зовні зрівнюється, і білок не витікає назовні. Тепер вам не потрібно відраховувати хвилини біля плити, просто покладіть яйця в яйцедержатель, натисніть кнопочку і все! Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий