среда, 14 ноября 2012 г.

Як вибрати електричні бігуді? Особливості електробігуді


Як вибрати електричні бігуді? Особливості електробігуді


Електричні бігуді - універсальний засіб моделювання зачіски! На відміну від звичайних бігуді, ефект на волоссі з'являється за лічені хвилини. Все це завдяки температурному впливу.

Електричні бігуді - це ті ж термобігуді, проте, на відміну від останніх електричні не треба гріти у воді. І вже тим більше, не спати в них цілу ніч. Нині краса вимагає набагато менше жертв, ніж це було років так 30 тому. Бігуді влаштовані таким чином, що вони досить швидко формують волосся в зачіску, при цьому мінімально нашкодивши їм. Електробігуді нагріваються за кілька хвилин, а готові локони ви отримуєте вже через чверть години. Вони врятують вас, якщо ви спізнюєтеся на роботу, на важливу зустріч або відповідальний захід.



Електричні бігуді Philips HP 4611

Майже всі електричні бігуді продаються у спеціальній коробочці, в якій їх можна зберігати. Чим ширше буде діаметр бігуді, тим крупніше ви отримаєте локони. Однак, нині в основному в наборах присутні бігуді різних діаметрів, що дозволяє створювати абсолютно різні зачіски.

Електричні бігуді виготовляються з різних матеріалів. Рекомендується набувати бігуді з тефлону або кераміки - ці матеріали дбайливіше ставляться до вашого волосся. Можна купити набір електричних бігуді з алюмінію, але тоді дуже скоро ви можете отримати в подарунок посічені кінчики і висушені волосся. В принципі, волосся отримають шкоду в будь-якому випадку, однак, можна підібрати матеріали, які завдадуть мінімальної шкоди. Останнім часом набули популярності керамічні бігуді, мають зверху велюровий шар. Велюр забезпечує гарний захист волоссю, формуючи природні локони.

Хорошим варіантом для формування зачіски можуть стати електричні бігуді фірми Remington. Це найбільш бажаний варіант для укладання ослаблених і тонкого волосся. Бігуді цієї марки включають в себе функцію іонного кондиціонування, тому вони не ушкоджують структуру волосся. Всі пристрої максимально прості у використанні і зручні.



Електричні бігуді Remington KF40E


Модель KF40E володіє турмаліновим покриттям поверхні. В результаті чого при тепловому впливі на пасма направляється потік іонів, виключаючи їх електризацію і пушеніе. Завдяки своєму щадящему дії на волосся, ці електричні бігуді найкраще пристосовані до щоденної укладанні. Усього за кілька хвилин ви отримаєте бажаний ефект.

Переваги електричних бігуді


Перш за все, це зручність використання (бігуді оснащені індикаторами нагріву, що показують готовність), крім того, будь-яку зачіску ви можете зробити вдома (крупні локони або витіюваті кучерики). Завдяки тому, що всі бігуді забираються в спеціальну коробочку, їх зручно брати з собою в поїздку або подорож. Кожен набір містить також зрозумілу інструкцію по застосуванню з варіантами укладань.

Взагалі, бігуді - досить вдале рішення для створення зачіски. З найдавніших часів жінки робили все можливе, щоб прикрасити свої прямі волосся. Електричні бігуді прийшли на зміну термобігуді, при цьому покращився і якість самої процедури. Купівля електричних бігудів - краще рішення для дам, які не мають у своєму розпорядженні часом, але хочуть завжди виглядати на висоті. Бути красивою - просто!

Комментариев нет:

Отправить комментарий