четверг, 15 ноября 2012 г.

Як купити дитячий планшет. Особливості вибору і покупки планшета для дитини


Як купити дитячий планшет. Особливості вибору і покупки планшета для дитини


Нині дітей зовсім не здивуєш великою плюшевим ведмедем або яскравою книжкою-розфарбовуванням. Століття інформаційних технологій розставляє все по своїх місцях. Колись давно не у кожного дорослого-то був персональний комп'ютер, а тепер в кожній сім'ї є ще і планшети. Але цього мало. Виробники вирішили охопити таку цільову аудиторію, як діти. Напевно, багато задасться питанням, мовляв, а навіщо моєму чаду планшет, коли він ще маленький?

Плюсів від покупки планшета безліч. За допомогою планшетного комп'ютера діти розвиваються, осягають світ, ви тільки уявіть, які перед ними відкриваються двері! Пізнавальні фільми, ігри, навчальні програми ... причому, різні Розвивалки можуть бути представлені саме у вигляді гри, і ваша дитина не відчує, що його насильно намагаються змусити щось запам'ятати. Йому просто буде цікаво. І якщо це все поєднується з батьківською увагою, іграми з бабусями-дідусями і однолітками, то такий розвиток тільки на користь.
Планшетний комп'ютер Fuhu Nabi 2

Не будемо довго розмірковувати про користь комп'ютера. Отже, ви вирішили купити своїй дитині 4-5-ти років комп'ютер. Що далі? Як правильно вибрати?

Чому саме планшетний комп'ютер

Погодьтеся, що зручність від користування планшетним комп'ютером наявності. Це і компактність, портативність. Можливість взяти планшет з собою в дорогу або подорож. Та й взагалі, бути в будь-якому місці на зв'язку з усім світом! Планшетні комп'ютери не вимагають для установки твердої поверхні, що робить їх надзвичайно зручними. Крім того, маючи масу можливостей, планшетний комп'ютер стане для вас справжнім помічником при вирішенні поточних завдань, а для дитини гарним другом і вчителем. Природно, безмовний комп'ютер не замінить живе спілкування з викладачем, проте, все частіше і частіше шкільні завдання припускають самостійне опрацювання того чи іншого питання. І як тут без комп'ютера з виходом в Інтернет, в якому можна почерпнути масу цікавих відомостей? А саме планшет замінить дитині і енциклопедії, і довідники і навіть записну книжку. Все необхідне завжди буде під рукою.

На що звернути увагу, купуючи планшет для дитини

Купуючи будь-яку річ для дитини, будь то комп'ютер або щось інше, саме головне, на що рекомендується звертати увагу - це безпека. Ніщо не повинно завдати шкоди вашій дитині. Дивіться на деталі, на матеріал, на виробника. Зазвичай дитячі планшети захищені прогумованим корпусом, або мають в комплекті чохол.
Наступний за важливістю момент, який варто врахувати при виборі дитячого планшета, це технічна відповідність комп'ютера вашим вимогам. Краще заздалегідь визначитися, для яких цілей ви купуєте дитині планшетний комп'ютер. Постарайтеся знайти «золоту середину». Щоб і ціна була невисокою, але й характеристики при цьому не були аж надто примітивними. Дорогий девайс брати не потрібно, адже ви ж прекрасно розумієте, як швидко все може зламатися в цікавих дитячих руках.


Планшетний комп'ютер Meep

Крім усього іншого, функції планшетного комп'ютера повинні бути зручними для дитини і зрозумілими, тобто, відповідати віку. Чотирирічному карапузові навряд чи буде зрозумілим планшет, призначений для семирічного школяра.

Є й зворотний бік медалі при виборі планшета. Як правило, батьки, які зрозуміли, що без цього чуда техніки їх чаду ніяк не обійтися, вирішують, що купити треба саме «самий хороший» планшетний комп'ютер. Природно, в магазині консультанти витлумачать оце в свою користь і запропонують вам найдорожчу модель. Але, по-перше, дорого - не значить якісно, ​​а по-друге, не всі функції дорогого пристрою будуть вам життєво необхідні.

Звичайно, можна купити дитині і дорогий Айпад і не морочитися з вибором саме дитячого планшета. Але принципова відмінність дитячих комп'ютерів від дорослих - в наявності функції «батьківського контролю». Така функція є у всіх дитячих планшетах. І вимкнути батьківський режим можна тільки при введенні спеціального секретного пароля, як наприклад, це робиться в комп'ютері Fuhu Nabi 2. Батьківський контроль дозволяє встановлювати обмеження на перегляд деяких сайтів, користуватися тільки встановленими додатками і т.д. Можна навіть встановити час використання комп'ютера. Так батьки будуть упевнені в тому, що роблять їхні діти. Звичайно, будь-який захист можна обійти, але якщо ваше чадо спробує це зробити, ви негайно отримаєте смс-повідомлення.

Так що, якщо ви вирішили купити дитині планшетний комп'ютер, не варто сумніватися. Така річ піде на користь вже в 4 роки, і згодом дитині буде набагато простіше освоювати комп'ютер, з яким у майбутньому доведеться стикатися щодня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий