среда, 14 ноября 2012 г.

Як вибрати млинниць? Найкраща альтернатива звичайній сковороді


Як вибрати млинниць? Найкраща альтернатива звичайній сковороді


Навряд чи знайдуться люди, які відмовляться разок-другий з'їсти гарячий і рум'яний млинець. Однак, згадайте, скільки разів ви стояли біля плити, старанно випікаючи млинці, а ваші домочадці тут же їх уплітали? Якщо ви хочете скоротити час випічки, то допомогти може електроблінніца.

На Русі млинці запікали на важких чавунних сковорідках в печах. Згодом (вже в Європі) тісто почали розкачувати на плоскій конфорці спеціальною лопаткою. Будинки для випікання млинців ми найчастіше використовуємо сковорідку. А в різних закладах фаст-фуду як раз-таки використовуються електроблінніци. Придбати таке диво техніки додому не складе труднощів. Тим самим ви заощадите час приготування млинців і зможете щоранку радувати родину смачним сніданком.



Блинница Tefal PY 3002

Принцип роботи електроблінніц простий до неподобства: ви наливаєте тісто на розігріту поверхню і рівномірно його розподіляєте.

Переваги млинниці

Швидко

Блинница значно прискорює процес приготування млинців.

Кількість

Існують моделі, на яких можна випікати одразу 6 млинців.

Млинці не пригоряють

Ідеально рівні млинці в результаті

За зовнішнім виглядом млинниці дуже нагадують електроплитку, на поверхні якої є поглиблення для заливки тесту. Робочі поверхні рівномірно прогріваються електричним струмом, що дозволяє уникати пригорання млинців. Іноді поверхня має антипригарне покриття, що дозволяє робити млинці без масла, а значить, і без диму.



Блинница Tefal PY 5510

Якщо у вас невелика сім'я, цілком можна придбати млинниць на два млинці. Однак, якщо до вас часто ходять гості або ваші діти люблять ці ласощі, то варто подбати про покупку більш великої млинниці.

У продажу можна зустріти млинниці з плоскою поверхнею, тобто, нічим не обмеженою. Мінус тут один і він досить істотний: тісто може витікати за межі поверхні.

Врахуйте, що поверхня для 4-6-ти млинців займе більше місця на вашій кухні, а млинці будуть маленькими по діаметру. Якщо ви хочете випікати великі млинці, вам слід придбати млинниць з додатковою робочою поверхнею - на два великих млинця. При наявності змінної деталі вартість млинниці збільшиться на 700-1000 рублів. Поцікавтеся, чи входить в комплект лопаточка для перевертання. Інакше вам доведеться користуватися своєю або, що гірше, перевертати млинець з допомогою ножа. Врахуйте, що електроблінніца - це не сковорода, тому підкинути, щоб перевернути, цей пристрій навряд чи вийде. Зазвичай в комплекті ви знайдете книжку з рецептами і ополоник для тіста. Хоча, справжнім кулінарним майстриням для того, щоб спекти млинці, книжка з рецептами не потрібна.
Для того, щоб млинці готувалися зовсім моментально, здобувайте пристрій, в якому вони смажаться і зверху, і знизу.

Перед покупкою млинниці визначитеся, де ви будете її зберігати, адже деякі з моделей мають дуже немаленькі габарити.

Процес приготування млинців з допомогою млинниці настільки простий, що з ним впораються навіть діти. До речі, для дітей це буде дуже корисно і приємно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий