среда, 14 ноября 2012 г.

Як користуватися іригатором?


Як користуватися іригатором?


Іригатор - ефективний засіб для гігієни порожнини рота

Для повноцінної гігієни порожнини рота все частіше використовуються іригатори, оскільки такі прилади виконують очистку ротової порожнини набагато ефективніше, ніж традиційна щітка і навіть високоякісна зубна нитка. На сьогоднішній день провідні виробники поставляють в продаж кілька різновидів подібних приладів, однак основний принцип їх роботи залишається однаковим. Прилад подає струмінь води під певним тиском, що дозволяє ефективно видалити залишки їжі, що скопилася в міжзубних проміжках і інших важкодоступним місцях.

Завдяки іригатор можна ретельно промити пародонтальні канали, очистити голі частини шийок зубів, а також виконати гідромасаж ясен, стимулюючий поліпшення кровообігу і дозволяє зняти запальні процеси. Даний прилад не здатен замінити звичайну зубну щітку, оскільки його функція полягає у видаленні свіжого нальоту, а пігментований та застарілий наліт вимагає кардинальних способів очищення зубів.

Як використовувати іригатор?


Відповідаючи на запитання, як користуватися іригатором, можна порекомендувати вивчити особливості кожної з насадок, що входять в комплектацію приладу. Так, для очищення зубних кишень використовується спеціальна пародонтальна насадка, яка вводиться всередину дентального кишені. Кожна ділянка потрібно обробити легкими вимітаючими рухами, а потім можна переходити до очищення інших ділянок. Інша насадка призначена для обробки мови, однак при роботі з нею рекомендується включати прилад на мінімальну потужність, щоб у людини під час процедури не з'явився блювотний рефлекс.

Вивчаючи питання, як користуватися іригатора при очищенні всіляких ортодонтичних конструкцій, потрібно правильно підібрати виготовлену з пластику насадку, яка підходить навіть для ретельної обробки імплантатів. Під час процедури необхідно ставити наконечник під прямим кутом по відношенню до зубного ряду, після цього слід просто включити агрегат, правильно регулюючи його потужність. При очищенні ротової порожнини потрібно акуратно водити наконечником по зубах, пересуваючи його з місця на місце. У цей час відбуватиметься обробка міжзубних проміжків, м'який наліт зникне повністю, а слизова оболонка порожнини рота добре очиститься.

Як вибрати іригатор?


Відповівши на запитання, як користуватися іригатора, можна перейти до вибору оптимальної для себе моделі. Так, прилади умовно поділяються на підключаються до електромережі стаціонарні агрегати і портативні апарати, що працюють від батарейок. Існують і моделі, які необхідно підключати до водопроводу, проте вони використовуються вкрай рідко через обмежену сфери, і тому зустрічаються тільки в стоматології. У магазині TechHome.ru представлений щонайширший асортимент продукції для повноцінного очищення порожнини рота, які можна застосовувати і в стоматологічних кабінетах, і вдома.

Серед таких агрегатів виділяється компактна модель WaterPik WP-360, що працює від акумулятора. Такий прилад займає мало місця, його можна зручно зберігати навіть у невеликій за розміром ванній кімнаті, причому одного заряду акумулятора вистачає приблизно на тиждень.



WaterPik WP-360

Ефективність даного агрегату при очищенні порожнини рота доведена завдяки проведеним клінічним випробуванням, а покупець зможе оцінити наступні плюси:

• Прилад призначений для повноцінного очищення всіляких ортодонтичних систем, включаючи протези і вініри, брекети і імплантати;
• Під час очищення порожнини рота віддаляються різні бактерії, залишки їжі, наліт, причому ефективно очищаються навіть важкодоступні місця і міжзубні проміжки;
• Регулярне застосування апарату дозволяє запобігти гінгівіт і появі зубного каменю, а також позбутися від кровоточивості ясен вже протягом чотирнадцятиденний термін застосування.

Іншим апаратом, призначеним для очищення порожнини рота, є модель Aquajet LD-A7, знана стильним дизайном.



Aquajet LD-A7

Агрегат складається зі зручної підставки-тримачі, спеціальної ємності для води. Користувачі напевно оцінять такі переваги:

• У разі домашнього застосування агрегат впорається з очищенням порожнини рота набагато ефективніше, ніж зубна нитка і щітка;
• Використання приладу необхідно для профілактики пародонтозу, хвороб ясен і появи зубного каменю, а також для повноцінного догляду за протезами і коронками;
• Завдяки вхідному в комплектацію кріпленню апарат можна легко кріпити на стіну.
• За допомогою чотирьох насадок, що входять у комплект, доглядати за ротовою порожниною максимально зручно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий