четверг, 15 ноября 2012 г.

Навіщо потрібен іригатор?


Навіщо потрібен іригатор?


В останні час все більше людей при догляді за ротовою порожниною використовують іригатори, рекомендовані провідними стоматологами. Популярність таких приладів зростає, оскільки для запобігання різних стоматологічних проблем, включаючи розвиток карієсу і всіляких захворювань ясен, простого чищення зубів звичайною щіткою зовсім недостатньо. Відповідаючи на запитання, навіщо потрібен іригатор, слід зупинитися на правилах догляду за ротовою порожниною. Хоча при сучасному рівні розвитку стоматології в продажу представлені інноваційні зубні щітки і високоякісні пасти з усіма необхідними компонентами, вони ефективні далеко не на 100%.

Необхідність іригатора


За допомогою звичайних щіток правильно очистити внутрішню сторону зубів практично неможливо, тому часто люди чистять тільки легкодоступні частини порожнини рота. Важкодоступні ділянки систематично не очищаються, що в підсумку призводить до зміни кольору емалі, утворення нальоту, а також серйозним стоматологічним проблемам. Тому питання, навіщо потрібні іригатори, відпадає сам собою, оскільки ефективність використання даного агрегату набагато вище, ніж чищення зубів традиційної щіткою.

Дані прилади потрібні при догляді за всілякими ортодонтичними конструкціями, включаючи імплантати, брекети, вініри, мостовидні протези і звичайні коронки. Так, очистити брекера зубною щіткою неможливо, оскільки її волоски не будуть проходити в проміжок між встановленою стоматологом конструкцією і поверхнею зуба. При носінні коронок і мостовидних протезів особливо важливо правильно очистити ясенні кишені і відкриту частину зуба, причому більшість забруднювачів з настільки важкодоступних місць можна видалити тільки за допомогою струменя води, що подається під напором.

Іншим відповіддю на питання, навіщо потрібні іригатори, стає необхідність повноцінного догляду за винирами. Такі дентальні конструкції являють собою тонкі пластинки, приклеєні до зовнішньої поверхні зубів, тому для їх очищення використання зубної щітки не рекомендується взагалі, тому що в підсумку встановлена ​​стоматологом конструкція може зміститися. У даній ситуації відповідь, навіщо потрібен спеціальний прилад для виконання іригації, є очевидним - його застосування стає єдиною альтернативою щітці. А замість зубної пасти в воду для іригації можна додавати різні рекомендовані стоматологом ополіскувачі, що дозволяють найбільш ефективно боротися з бактеріями.

Особливості вибору іригатора


У магазині TechHome.ru представлені до продажу ультрасучасні іригатори відомих брендів Aquajet і WaterPik. Всі реалізовувані прилади відрізняються по конфігурації і є портативними моделями, розрахованими на експлуатацію в домашніх умовах, хоча вони працюють за однаковими принципами. Наприклад, модель WaterPik WP-70, конструкція якої зовні нагадує електрочайник або домашній фільтр для води, відрізняється наступними перевагами:

• Компактний прилад живиться від електромережі, в комплектацію входять чотири легкі та зручні насадки, за допомогою яких очищення ротової порожнини проводиться максимально швидко;
• Робочий тиск апарату, завдяки якому контролюється потужність струменя води, можна регулювати за допомогою спеціального повзунка на ручці агрегату;
• Прилад відмінно масажує ясна, покращуючи кровообіг, що дозволяє найбільш ефективно здійснювати профілактику пародонтозу;
• Під час процедури з оброблюваної поверхні видаляється приблизно 99% зубного нальоту, тому відтінок емалі залишається первозданним.


Іригатор WaterPik WP-70

Подібними функціями відрізняється і представлена ​​в магазині TechHome.ru модель Aquajet LD-A7, в комплектацію якої входять інноваційні насадки і докладна інструкція.


Іригатор Aquajet LD-A7

Особливості приладу полягають у можливості безперервного і плавного регулювання напору. Його користувачі відчують наступні плюси:

• Завдяки оптимальній частоті пульсації подається струменя води очистка ротової порожнини проводиться найбільш ефективно;
• У воду можна додавати рідину для полоскання або антисептик, що дозволить видалити всі забруднення, а також запобігти ризик розмноження інфекцій;
• Крім ефективного очищення порожнини рота даний прилад дозволяє виконувати масаж ясен, що в підсумку призводить до їх зміцнення і запобігання кровоточивості;
• За допомогою декількох рівнів потужності подачі води покупець зможе виконувати як м'яку, так і жорстку очистку, регулюючи натиск в залежності від стану власних ясен і зубної емалі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий