вторник, 13 ноября 2012 г.

Який термопот вибрати? Що таке чайник-термос і де його купити?


Який термопот вибрати? Що таке чайник-термос і де його купити?


Сушка - це таке універсальний пристрій, від якого прийдуть у захват всі любителі почаювати. Адже термопот поєднує в собі і чайник, і термос. Якщо у вас є термопот, ви в будь-який час зможете налити собі кухлик-другий, так як вода в Термопот завжди буде потрібної температури.

Незважаючи на те, що термопот досить важкий за розмірами і виглядає досить переконливо, він дуже зручний у використанні. Для того, щоб налити воду, вам не треба його піднімати або нахиляти. У всіх моделях є пристрій для подачі води і вбудований електронасос. Щоб полилася вода, потрібно лише натиснути на кнопку. У деяких моделях можна лише натиснути чашкою на спеціальний клапан.

Сушка заощаджує ваш час і електроенергію. Якщо вам дуже хочеться попити гарячого чайку, то чекати, поки підігріється вода, не доведеться. Та й електроприлад кожного разу включати теж не потрібно. У вас завжди буде в наявності гаряча вода. Заварити чай, приготувати дитяче харчування або залити мюслі - ваші витрати з приготування будуть зведені до мінімуму. Обпектися Сушка неможливо, так як поверхня корпусу не нагрівається. При перекиданні спрацьовує захист від протоки води.



Сушка Vigor HX-2226

Чому термопот краще звичайного чайника


Якщо ваша дитина прийшла зі школи і захотів попити чаю, поки перебуває вдома один, то зробити це за допомогою Сушка легше і безпечніше. Адже піднімати важке пристрій йому не доведеться. До того ж, якщо у вас велика сім'я (від 4-5 чоловік), то термпот стане просто знахідкою! Адже економія енергії і сил у наявності.

Недоліки Термопот


Відразу потрібно врахувати, що термопот коштує набагато більше чайника. Та й підібрати місце для нього необхідно до покупки. Адже прилад досить великий (хоча, це залежить від обсягу), а значить, на маленькій кухоньці йому потрібно підготувати місце заздалегідь. Закипає вода в Термопот зазвичай повільніше, ніж у звичайному чайнику. Та й розраховано пристрій на великі об'єми води, тому закип'ятити воду з ранку на чашечку кави не вийде.




Сушка Lasko Varberg LS-502-20

На що звернути увагу при виборі


Обсяг


Як було сказано вище, Термопот бувають різних розмірів. Якщо ви не такий вже любитель чаю і посиденьок з сушками і цукерками чи у вас невелика сім'я, то тоді вам цілком підійде термопот на 2,6 літра.

Спосіб подачі води


У більшості моделей воду можна налити, натиснувши на кнопку. Є моделі, в яких потрібно натиснути кухлем на важіль. До того ж, у багатьох Термопот є функція своєрідного ручного насоса. У такому випадку воду можна наливати тоді, коли прилад вимкнений з розетки.

Підтримувана температура


Існують моделі, які можуть підтримувати задану температуру скільки завгодно годин. Однак, вони періодично включаються і витрачають енергію. А є Термопот, що підтримують температуру протягом шести годин, потім вони поступово починають остигати.

Не зайвим буде і наявність дисплея, на якому показується температура.

Прогрес не стоїть на місці. Ось і поряд з мультиварки, пароварками, аерогриль з'явився термопот, який повільно, але вірно витісняє з газової плити звичайний чайник.

Комментариев нет:

Отправить комментарий